Bryndzová pomazánka je výborná pochúťka, ktorá patrí medzi klasické slovenské produkty. Vychutnajte si výbornú chuť bryndzovej nátierky, ktorá je neodolateľná v kombinácií s čerstvým pečivom.

Ingrediencie

  • 250 g bryndze 
  • 150 g masla prípadne tvarohu 
  • 1 PL sladkej červenej papriky 
  • 1 cibuľa 
  • Soľ  
  • Mleté čierne korenie  
  • Zelená časť jarnej cibuľky 

Postup prípravy

  1. V miske si zmiešame bryndzu s maslom na hladkú zmes.  
  2. Pridáme červenú papriku, soľ a trochu mletého čierneho korenia. Poriadne premiešame a podľa chuti ešte dosolíme.  
  3. Podávame s čerstvým chlebom a s nasekanou zelenou časťou jarnej cibuľky navrchu.