Preskočiť na obsah

Klobása

Klobása je mäsový výrobok vyrobený z mletej alebo nadrobno nakrájanej zmesi rôznych druhov mäsa, korenia a soli. Existuje množstvo druhov klobás, ktoré sa líšia svojím zložením a chuťou v závislosti od regiónu, v ktorom sa vyrábajú. V receptoch sa najčastejšie používajú klobásy, ako napríklad bravčová, hovädzia, kabanosy, chorizo, debrecínska a iné.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Najlepšia vianočná kapustnica s hubami, pravý slovenský recept

Najlepšia vianočná kapustnica s hubami, pravý slovenský recept

Vianočná kapustnica je jednou z najznámejších a najobľúbenejších slovenských sviatočných jedál. Tento tradičný vývar zo sladkokyslej kapusty, klobásy a ďalších surovín je súčasťou každej vianočnej… Čítať viac »Najlepšia vianočná kapustnica s hubami, pravý slovenský recept