Preskočiť na obsah

Žĺtko

Žĺtko je žltá časť vajíčka, ktorá sa používa v mnohých receptoch na prípravu dezertov, omáčok, cestovín a iných jedál. Obsahuje tuky, proteíny, minerály a vitamíny, ktoré dodávajú telu energiu a sú prospešné pre zdravie. Žĺtko sa často používa aj ako zahusťovadlo a zlepšuje chuť a konzistenciu jedál.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Najlepšie parížske rožky bez múky, babičkin overený recept

Najlepšie parížske rožky bez múky, babičkin overený recept

Perfektné parížske rožky bez múky, známe svojou jemnou a lahodnou chuťou, sú skutočným klenotom európskej cukrárskej tradície. Predstavujú spojenie jednoduchosti a elegancie, pričom každý kúsok… Čítať viac »Najlepšie parížske rožky bez múky, babičkin overený recept