Pripravte si dezerty s Petrou Tóthovou, známou z televíznej šou Pečie celé Slovensko, ktorá vás zasvätí do rafinovaného sveta cukrárstva.
Obsah
Jej publikácia je plná nádychu vzduchu nádherných sladkých pokrmov a tort, ktoré sú ozajstným umeleckým dielom. Retro recepty, pretransformované do súčasnej módy, vás ohromia svojou kreativitou, napríklad v prípade sloních sĺz alebo punčových rezov. Fotografie od Dušana Křísteka, znalca v oblasti gastronomickej fotografie, zachytávajú všetky podrobnosti týchto cukrárskych majstrovských diel.
Kuchárska kniha týždňa
Cukráreň Petry Tóthovej - kúpite na Martinus.sk
Pripravte si sladkosti na úrovni francúzskych cukrární! Petra Tóthová, odborná porotkyňa z populárneho programu Pečie celé Slovensko, vás zasvätí do sofistikovanej techniky cukrárskeho remesla... Zobraziť viac
Recepty z Pečie celé Slovensko
Okrem známych klasických receptov tu nájdete aj inovatívne cukrárske skvosty ako napríklad úchvatné kávové zrná, naturálné naplnené broskyne alebo elegantné okrúhle krémeše.
Chcete sa naučiť spracovávať čokoládu alebo karamel? Máte jedinečnú šancu vylepšiť svoje cukrárske umenia. A ak by vám nebola publikácia dostatočná, Petra Tóthová vás srdečne pozve aj na jej kurzoch v oblasti pečenia a dekorácie. Na sociálnych médiách od Petry nájdete podrobné informácie o príprave týchto lahôdok, videonávody a odborné rady, ktoré vám uľahčia a spestria čas strávený v kuchyni.
Petra Tóthová je hviezda Pečie celé Slovensko a jej kniha to len potvrdzuje. Veľmi sa na ňu teším. Už som ju objednala.
Čo môže byť lepšie než tipy a triky na zákusky od Petry Tóthovej priamo na papieri? Veľmi sa na novú knihu teším.