Preskočiť na obsah

Cukráreň Petry Tóthovej, nová kniha od porotkyne Pečie celé Slovensko

Pripravte si dezerty s Petrou Tóthovou, známou z televíznej šou Pečie celé Slovensko, ktorá vás zasvätí do rafinovaného sveta cukrárstva.

Jej publikácia je plná nádychu vzduchu nádherných sladkých pokrmov a tort, ktoré sú ozajstným umeleckým dielom. Retro recepty, pretransformované do súčasnej módy, vás ohromia svojou kreativitou, napríklad v prípade sloních sĺz alebo punčových rezov. Fotografie od Dušana Křísteka, znalca v oblasti gastronomickej fotografie, zachytávajú všetky podrobnosti týchto cukrárskych majstrovských diel.

[sc name=“reklama_1″ ][/sc]

Recepty z Pečie celé Slovensko

Okrem známych klasických receptov tu nájdete aj inovatívne cukrárske skvosty ako napríklad úchvatné kávové zrná, naturálné naplnené broskyne alebo elegantné okrúhle krémeše.

Chcete sa naučiť spracovávať čokoládu alebo karamel? Máte jedinečnú šancu vylepšiť svoje cukrárske umenia. A ak by vám nebola publikácia dostatočná, Petra Tóthová vás srdečne pozve aj na jej kurzoch v oblasti pečenia a dekorácie. Na sociálnych médiách od Petry nájdete podrobné informácie o príprave týchto lahôdok, videonávody a odborné rady, ktoré vám uľahčia a spestria čas strávený v kuchyni.

[sc name=“reklama_end“ ][/sc]
Ďalšie inšpirácie