Značka: Mrkva

Pečený zajac na víne a cesnaku – chutný recept

Vyskúšajte tento výborný recept na pečeného zajaca na víne a cesnaku, ktorý je ideálny na prípravu nedeľného obeda. Táto chutná delikatesa bude mať určite obrovský úspech. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Falošný zemiakový šalát so zelerom – vianočný recept

Výborný recept pre všetkých, ktorý počas Vianoc nechcú pribrať. Tento falošný zemiakový šalát nezaťaží váš žalúdok a trávenie. Aby kúzlo správne fungovalo, netreba to tiež prehnať s koláčikmi. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Jednoduchá rybacia polievka – vianočný recept

Overený recept na jednoduchú a výbornú rybaciu polievku, ktorá by nemala chýbať na žiadnom vianočnom stole. Rybacia polievka je jednou z mnohých obľúbených polievok, ktoré sa tradične pripravujú počas štedrého dňa. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Zemiakový šalát bez majonézy – slovenský recept

Chcete si vychutnať zemiakový šalát bez výčitiek? Vyskúšajte túto verziu bez majonézy. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vegánsky zemiakový šalát – vianočný a veľkonočný recept

Chutný a zdravý recept na zemiakový šalát pre všetkých vegetariánov a vegánov, ktorý si môžete vychutnať na Vianoce ale aj na Veľkú noc. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Mrkvové linecké koláčiky – vianočný recept

Výborné mrkvové linecké koláčiky, ktoré pripravíte rýchlo a jednoducho. Tento obľúbený koláčik je ideálny na sladké maškrtenie počas vianočných sviatkov. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Plnené cuketové rolky – obľúbený recept

Tieto pikantné malé plnené cuketové rolky pripomínajú kalifornskú rolku, ale bez ryže. Sú čerstvejšie, ľahšie sa vyrábajú a v skutočnosti sú veľmi zdravé. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Kuracia Fricassee – originálny recept

Toto jedlo z kuracích stehien bude už navždy vašim obľúbeným. Smotanová omáčka je naozaj úžasná a budete sa po nej zalizovať ešte týždeň. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Kuracie Cacciatore s hubami – pravý taliansky recept

Lovecké jedlo. Aj tak by sa dalo definovať kuracie Cacciatore, ktoré sa dá z taliančiny preložiť aj ako „Lovec“. Toto jedlo sa stalo populárnym počas renesancie v 14. storočí a využívalo sa na kŕmenie lovcov, ktorí boli dlho preč. Jedlo si pripravovali vďaka mäsu, hubám a bylinkám, ktoré nazbierali počas cesty. Ingrediencie Postup…

Read More

Hríbová polievka s mrveničkou – originálny chalupársky recept

Výborná polievka, ktorú s radosťou pripraví každý správny chalupár. Hríbová polievka s mrveničkou je veľmi obľúbená hlavne počas jesenných dní a je ideálna na obed aj večeru. Polievka krásne rozvonia celý byt a určite si na nej pochutnajú všetci členovia domácnosti. Ingrediencie 1 cibuľa  1 PL masla  Čerstvé huby  2 väčšie mrkvy  1…

Read More

Svetové recepty ✅