Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Parmezán
Karfiolové koláčiky – zdravý recept
Tieto karfiolové koláčiky musíte určite vyskúšať, pretože sú fantastické. Ich príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a môžete ich podávať s kečupom alebo rôznymi inými omáčkami podľa chuti. Ingrediencie Postup prípravy
Výborné plnené šampiňóny – originálny recept
Plnené šampiňóny môžete podávať buď ako predjedlo, alebo ako chutnú prílohu v kombinácii so šťavnatým pečeným kuracím mäsom. Ingrediencie olej 650 g hnedých šampiňónov 2 PL masla 2 strúčiky cesnaku 20 g strúhanky soľ mleté čierne korenie 30 g parmezánu 90 g smotanového syra petržlenová vňať čerstvo nasekaný tymián Postup prípravy Rúru si…
Špagety so zeleninou – FIT recept
Zeleninové špagety sú dokonalým spôsobom, ako spotrebovať zvyšky zeleniny. Použite čokoľvek, čo máte po ruke a vychutnajte si toto jednoduché a rýchle jedlo. Ingrediencie 1 bal. špagiet 1 PL olivový olej 2 strúčiky cesnaku 2 malé cukety 1 mrkva 1 červená cibuľa 1 rajčinová pasta 1 plechovka drvených paradajok Sušené oregano Sušený tymián …
Špagety Puttanesca s ančovičkami – TOP recept
Cestoviny puttanesca s mimoriadne voňavou omáčkou si určite obľúbite. Prekypujúce chuťou a tak jednoduché na prípravu, že na tieto cestoviny budete mať chuť každý týždeň. Omáčka je vyrobená z množstva cesnaku a ančovičiek, na ktorých sa okamžite stanete závislými, a kapary a olivy dodajú pokrmu dokonalú slanosť. Ingrediencie 1 bal špagiet 4 PL olivový…
Polenta s lesnými hubmi, cesnakom a šalviou – zdravý recept
Krémová polenta s lesnými hubami, cesnakom a šalviou. Jednoduchá vegetariánska večera, ktorá sa dá pripraviť za menej ako 30 minút. Toto jedlo je navyše úplne bezlepkové. Ingrediencie Polenta 1 hrnček jemnej polenty 4 a ½ hrnčeka zeleninového alebo kuracieho vývaru ½ hrnčeka syra (parmezán, čedar, romano) 2 PL olivový olej alebo maslo Soľ Čierne…
Zapečená cuketa s parmezánom a tymianom – jednoduchý a chutný recept
Chrumkavá, jemná pečená cuketa so zlatistou kôrkou z čerstvo nastrúhaného parmezánu, tymiánu a oregana. Tieto cuketové tyčinky s talianskou príchuťou potešia každého maškrtníka. Ingrediencie 3 až 4 cukety Extra panenský olivový olej Parmezánovo-tymiánová zmes ½ hrnčeka strúhaného parmezánu 2 ČL čerstvého tymiánu 1 ČL sušeného oregana ½ ČL sladkej papriky ½ ČL čierneho…
Tekvicové špagety Carbonara – zdravý recept
Tekvicové špagety sú rýchle a jednoduché jedlo, na ktorom si určite pochutíte. Dokonalá kombinácia slaniny a tekvice Vás prekvapí svojou jemnou chuťou, ktorú môžete ešte viac vylepšiť parmezánom. Ingrediencie 130 g tekvicové pyré 70 g nastrúhaného parmezánu plus na servírovanie 3 žĺtky mleté čierne korenie soľ 450 g špagiet 6 hrubých plátkov slaniny …
Krémové tekvicové cestoviny pre deti – najlepší recept
Využite obdobie chutných tekvíc naplno a vyskúšajte jednoduchý recept na lahodné krémové cestoviny, ktoré sú veľmi obľúbené hlavne u detí, ale určite si na nich pochutia aj dospelí. Ingrediencie 2 PL olivového oleja 1 cibuľu 2 strúčiky cesnaku 500 g ošúpanej, vydlabanej a pokrájanej dužiny tekvice 50-100 ml plnotučného mlieka 2 PL paradajkového pretlaku …
Jednoduché tekvicové rizoto s parmezánom – overený recept
Skvelý taliansky recept na tekvicové rizoto, ktoré milujú hlavne deti. Vychutnajte si lahodnú chuť maslovej tekvice, ktorú dopĺňa cesnak, jarná cibuľka a parmezán. Ingrediencie 1 maslová tekvica 1 PL olivového oleja plus navyše na pokvapkanie tekvice 2 strúčiky cesnaku 8 jarných cibuliek 25 g masla 200 g ryže na rizoto 2 ČL mletého…