Preskočiť na obsah

Česká kuchyňa

Česká kuchyňa sa vyznačuje svojím bohatým kulinárnym dedičstvom a storočiami overenými receptami, ktoré potešia srdce aj žalúdok. Jej základom sú plné, výživné jedlá, ktoré poskytujú pohodlie a teplo domova. Tradičné české jedlá ako kulajda, bramboračka alebo sviečková na smotane sú neoddeliteľnou súčasťou národnej identity. V tejto kategórii objavíte recepty a suroviny, ktoré sú charakteristické pre Českú republiku a ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou jej kulinárskej tradície. Nechajte sa uniesť chuťami strednej Európy a objavte bohatstvo a autenticitu českých kulinárnych skvostov.

Kuchárske knihy z českej kuchyne nájdete na Martinus.sk

Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou, originálny recept

Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou, originálny recept

Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou je skvostným spojením bohatých príchutí a jesenných ingrediencií. Gaštany, ktoré sú jedným z hlavných zložiek, dodávajú bábovke výraznú chuť a… Čítať viac »Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou, originálny recept