Preskočiť na obsah

Martin PYCO Rausch má novú knihu receptov, ktorá očarí vaše chuťové poháriky

Ak ste milovníkom kulinárskych zážitkov, pravdepodobne už poznáte meno Martin PYCO Rausch. Tento uznávaný slovenský foodbloger a tvorca obsahu na sociálnych sieťach sa teraz vracia na pult kníhkupectiev s ďalším vydareným počinom.

Jeho najnovšia kniha, „TREBA SI VARIŤ„, je plná najobľúbenejších receptov, ktoré PYCO testoval spolu so svojimi viac ako stotisíc sledovateľmi počas niekoľkých rokov tvorby obsahu na sociálnych sieťach. Ale to nie je všetko. Martin Pyco Rausch svojim fanúšikom prináša aj množstvo noviniek, užitočných rád a zaujímavých zážitkov z kuchyne.

[sc name=“reklama_1″ ][/sc]

Kniha pre všetkých gurmánov od Martin PYCO Rausch

Kniha je tiež obohatená o odborné poznámky od Silvie Horeckej, čím sa stáva nielen zdrojom vynikajúcich receptov, ale aj informačnou pokladnicou pre všetkých gurmánov a milovníkov varenia. A ako čerešnička na torte – kniha je naplnená krásnymi fotografiami pripravených jedál, ktoré vás doslova lákajú zahryznúť sa do nich.

Ako PYCO sám povedal: „Každý rok chcem byť lepší, šikovnejší a kreatívnejší. Od trilógie Moje Jedlo prešlo 7 rokov a chcem, aby hneď po otvorení TREBA SI VARIŤ každý pochopil, kam som sa posunul. Inšpirujme sa navzájom!“

[sc name=“reklama_2″ ][/sc]

Kto je Martin PYCO Rausch

Martin PYCO Rausch je autorom troch mimoriadne úspešných kuchárskych kníh, a vďaka svojim videám na sociálnych sieťach získal viac ako stotisíc sledovateľov. Jeho práca bola uznána dvoma prestížnymi oceneniami Social Awards Slovakia (SOWA) v ankete najobľúbenejších influencerov slovenského internetu. PYCO sám nakrúca aj fotografuje všetky svoje jedlá a dezerty.

Jeho najnovšia kuchárska kniha, „TREBA SI VARIŤ„, je výnimočná kombinácia tradičných a nových receptov, odporúčaní a inšpirácií, ktoré vás zaručene inšpirujú v kuchyni. Bez ohľadu na to, či ste vášnivý kuchár alebo len začínate, táto kniha je pre vás ideálnym spoločníkom pri varení.

[sc name=“reklama_end“ ][/sc]
Ďalšie inšpirácie