5/5 - (7x hodnotené)

Kto by nepoznal klasické medvedie labky? Pripravili sme pre vás overený recept, s ktorým sa vám táto úžasná vianočná pochúťka určite bez problémov podarí.

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Rúru predhrejeme na 190 °C. Zo všetkých surovín si vypracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie  a odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu, ideálne cez noc.  
  2. Formičky na medvedie labky si jemne vymažeme olejom a naplníme cestom. Pečiee asi 8 – 12 minút, kým nebudú zlatohnedé. Po dopečení ich necháme pár minút chladnúť na plechu a potom ich vyklopíme z formičiek. Ak sa nevyklopia samé, jemne pobúchame formičku nožom.  
  3. Vychladnuté medvedie labky posypeme práškovým cukrom.