Skvelý taliansky recept na tekvicové rizoto, ktoré milujú hlavne deti. Vychutnajte si lahodnú chuť maslovej tekvice, ktorú dopĺňa cesnak, jarná...
Read moreDetailsTieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie 750 g maslovej tekvice 2 PL olivového oleja ...
Read moreDetailsPanna cotta je obľúbený taliansky dezert zo sladenej smotany zahustený želatínou. Krém môže byť aromatizovaný kávou, vanilkou alebo inými arómami....
Read moreDetailsMinestrone je hustá polievka talianskeho pôvodu vyrobená zo zeleniny , často s pridaním cestovín alebo ryže. Medzi bežné ingrediencie patrí...
Read moreDetailsAko väčšina toskánskej kuchyne, aj polievka ribollita má roľnícky pôvod. Pôvodne sa vyrábalo prihrievaním zvyškov minestrone alebo zeleninovej polievky z...
Read moreDetailsRavioli sú typom cestovín, ktoré obsahujú plnku obalenú v tenkom cestovinovom cestíčku. Zvyčajne sa podávajú vo vývare alebo s omáčkou a...
Read moreDetailsPanettone je tradičný taliansky vianočný koláč, ktorý pochádza najmä z Milána. Tento výdatný dezert je známy svojou bohatou štruktúrou, ktorá...
Read moreDetailsTiramisu je veľmi obľúbený koláč, ktorý sa skladá zo striedajúcich sa vrstiev podlhovastých piškót, ktoré sú nasiaknuté kávou. Medzi jednotlivé...
Read moreDetailsŠpagety al pomodoro sú talianske jedlo, ktoré sa zvyčajne pripravuje z cestovín, olivového oleja, čerstvých paradajok, bazalky a rôznych iných...
Read moreDetailsPizza Margherita je typická neapolská pizza, vyrobená z paradajok, syra mozzarella, čerstvej bazalky, soli a extra panenského olivového oleja. Ingrediencie...
Read moreDetailsŠpagety carbonara sú veľmi chutným talianskym pokrmom, ktorého príprava zaberie približne 30 minút. Na toto jedlo vám budú stačiť špagety,...
Read moreDetailsAko pripraviť ten najlepší taliansky chlieb focaccia, ktorý je zvonka dokonale chrumkavý a vnútri mäkký a lahodný? Tento jednoduchý recept...
Read moreDetails