Vyskúšajte túto fantastickú jablkovú žemľovku s tvarohom, ktorej recept pozná niekoľko generácií. Žemľovku môžete pripraviť z pečiva, ktoré vám zostalo...
Read moreDetailsRecept na chutný granadír alebo granatiersky pochod koluje v kuchárskych knihách na Slovensku už vyše 100 rokov. Recepty sa po...
Read moreDetailsKlasické slovenské jedlo, ktoré určite poznajú všetci gazdinky. Túto obľúbenú pochúťku nájdete nielen v domácej kuchyni, ale aj v mnohých...
Read moreDetailsKto by nemal rád makové šúľance? Lahodné zemiakové cesto posypané makom je obľúbeným slovenským jedlom, ktoré si môžete pripraviť rýchlo...
Read moreDetailsBryndzové pirohy sú popri bryndzových haluškách veľmi obľúbeným jedlom na Slovensku. Tradičná slovenská kuchyňa ponúka naozaj bohatý výber jedál a...
Read moreDetailsŠošovicová polievka je polievka so šošovicou ako hlavnou zložkou. Kyslá mliečna šošovicová polievka okrem šošovice obsahuje aj šľahačkovú smotanu, zemiaky...
Read moreDetailsŠošovicová polievka - jedlo, ktoré zjednocuje ľudí po celom svete, nezávisle na kultúre či tradícii. Jej jedinečná chuť a výživná...
Read moreDetailsPripravte si chutnú hŕstkovú polievku rýchlo a jednoducho v pohodlí domova. Ingrediencie 500 g zmesi strukovín na hŕstku 2 mrkvy ...
Read moreDetailsMinestrone je hustá polievka talianskeho pôvodu vyrobená zo zeleniny , často s pridaním cestovín alebo ryže. Medzi bežné ingrediencie patrí...
Read moreDetailsPizza Margherita je typická neapolská pizza, vyrobená z paradajok, syra mozzarella, čerstvej bazalky, soli a extra panenského olivového oleja. Ingrediencie...
Read moreDetailsBruschetta, jeden z najlepších spôsobov, ako si užiť štedrosť letnej záhrady. Toto klasické talianske predjedlo je dokonalým spôsobom, ako zachytiť...
Read moreDetailsGrécky šalát je populárnou súčasťou gréckej kuchyne. Tento šalát sa pripravuje z hrubo nasekaných kusov paradajok, uhoriek, cibule, syru feta...
Read moreDetails